Digitalni marketing

Vaše poslovanje je v sedanjem času zelo dinamično, zato mora biti tudi vaš marketing drugačen. Marketing v današnjem času res ni več podoben tistemu od včasih!

Kako in kje začeti?

e-izobraževanje dermol

Skupaj bomo začeli z ustvarjanjem vaše lastne spletne strategije – strategije digitalnega marketinga.
Zastavili vam bomo prava vprašanje o vašem poslu, potrebah, ciljih, spletnih digitalnih personah.
Nato bomo vse skupaj povezali v enotno strategijo, ki jo bo enostavno razumeti in mogoče izvesti.

SMART goals

Ustvarjanje digitalnih marketinških strategij

Skupaj z vami bomo odkrili, kakšen je najboljši način za izgradnjo vaše spletne prisotnosti.

Na podlagi vaših SMART ciljev bomo sestavili vašo spletno digitalno persono in poskrbeli, da bo vaša spletna strategija kar najbolj ustrezala tej personi.

Poiskali bomo prave kanale, preko katerih bomo dosegli vašo persono, in pripravili akcijski načrt, kako doseči zastavljene cilje.

Individualni coaching spletnega marketinga

Ali res potrebujete Facebook, Twitter, LinkedIn in podobno? Odgovor je: DA, seveda potrebujete prisotnost na družbenih omrežjih! Ampak vse skupaj seveda ni tako zelo enostavno: ni vsako družbeno omrežje primerno za vsako vrsto posla in za vsako situacijo.

Naučimo vas, katera omrežja so za vas najprimernejša, kako na njih vzpostaviti profile in kako se jih uporablja.

social media management icons
Dermol storitve - SEO

Optimizacija za spletne iskalnike (SEO)

SEO lahko vaši spletni strani pomaga, da se pojavlja v zgornjem delu zadetkov v iskalniku Google. Z drugimi besedami: ljudje vas bodo dejansko videli, ko se bodo odločali, katero stran bi obiskali. Če niste na prvi strani Googlovih zadetkov, to v praksi pomeni, da za večino ljudi ne obstajate.

Optimirali bomo vašo vsebino, ključne besede, poskrbeli za on-site SEO (meta značke in headingi) in off-site SEO (gradnja povezav na vašo stran). Pa seveda še nekaj tehničnega SEO sodi zraven.

Ukvarjamo se izključno z white-hat SEO (oziroma SEO belih klobukov), nikoli ne delamo nobenih vprašljivih SEO sivih ali črnih klobukov, ki bi vam na dolgi rok sigurno škodile, pa še Googlove kazni vas lahko doletijo.

Vodenje prisotnosti na Facebooku

Kaj pa, če si res ne želite naučiti ali pa res nimate časa, da bi upravljali s svojo Facebook poslovno stranjo?

V tem primeru lahko to namesto vas delamo mi.

Ustvarili bomo potrebne profile in poslovne strani, vaše potencialne stranke lahko poiščemo tudi s pametno zastavljeno Facebook oglasno kampanjo.

Facebook oglasne kampanje so danes pravi hit, med drugim tudi zaradi tega, ker imajo zelo sprejemljive cene, zato bi bila res škoda, če ne bi iz njih pravočasno potegnili vsega, kar se da.

26-social-media-management-icons

Naša obljuba

Obljubimo, da se znamo pogovarjati tako, da nas boste razumeli. Že kar nekaj časa smo na svetu, zato vemo, kako je to pomembno
Iz izkušenj vemo, da najbolj zapletene besede in stavki prihajajo iz ust ljudi, ki nimajo dovolj znanja o tistem, kar vam govorijo.

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

High Ticket Sales Funnel badge
WP Elevation badge
Care plans badge
DERMOL Digital Business Solutions
Scroll to Top