DIGITALNI MARKETING

Vaše poslovanje je v sedanjem času zelo dinamično, zato mora biti tudi vaš marketing drugačen.
Marketing v današnjem času res ni več podoben tistemu od včasih.

Vsak dan se dogaja toliko novega, da vsemu več ne zmoremo slediti.

Vsakdo vam svetuje, naj se ga že končno lotite, ampak – KAKO PA? Kje in kako naj začnem?

 

PA ZAČNIMO KAR NA ZAČETKU!


Skupaj bomo začeli z ustvarjanjem vaše lastne spletne strategije – strategije digitalnega marketinga. Zastavili vam bomo prava vprašanje o vašem poslu, potrebah, ciljih, spletnih digitalnih personah. Nato bomo vse skupaj povezali v enotno strategijo, ki jo bo enostavno razumeti in mogoče izvesti.

Strinjam se s shrambo in obdelavo podatkov, ki sem jih navedel v tem obrazcu, na tej spletni strani.

 

In z jasno spletno strategijo pred seboj se lahko stvari začnejo odvijati v pravi smeri.

Dermol Digital Business Solutions - SMART goals to build a digital marketing strategy

Gradnja spletne strategije – strategije digitalnega marketinga

Skupaj z vami bomo odkrili, kakšen je najboljši način za izgradnjo vaše spletne prisotnosti. Na podlagi vaših SMART ciljev bomo sestavili vašo spletno digitalno persono in poskrbeli, da bo vaša spletna strategija kar najbolj ustrezala tej personi.

Poiskali bomo prave kanale, preko katerih bomo dosegli vašo persono, in pripravili akcijski načrt, kako doseči zastavljene cilje.

Digital Marketing - SEO concept

Optimizacija za spletne iskalnike (SEO)

SEO lahko vaši spletni strani pomaga, da se pojavlja v zgornjem delu zadetkov v iskalniku Google. Z drugimi besedami: ljudje vas bodo dejansko videli, ko se bodo odločali, katero stran bi obiskali. Če niste na prvi strani Googlovih zadetkov, to v praksi pomeni, da za večino ljudi ne obstajate.

Optimirali bomo vašo vsebino, ključne besede, poskrbeli za on-site SEO (meta značke in headingi) in off-site SEO (gradnja povezav na vašo stran). Pa seveda še nekaj tehničnega SEO sodi zraven.
Ukvarjamo se izključno z white-hat SEO (oziroma SEO belih klobukov), nikoli ne delamo nobenih vprašljivih SEO sivih ali črnih klobukov, ki bi vam na dolgi rok sigurno škodile, pa še Googlove kazni vas lahko doletijo.

Digital Marketing - Pay Per Click Marketing

Facebook oglaševanje (PPC = Pay-Per-Click)

Vašo spletno prisotnost lahko na začetku pohitrite in izboljšate s pametno uporabo družbenih omrežij, predvsem Facebooka. Vaše potencialne stranke lahko poiščemo s pametno zastavljeno Facebook oglasno kampanjo.

Facebook oglasne kampanje so danes pravi hit, med drugim tudi zaradi tega, ker imajo zelo sprejemljive cene, zato bi bila res škoda, če ne bi iz njih pravočasno potegnili vsega, kar se da.

Dermol Digital Business Solutions - Google Advertising

Če imate pravilno postavljene ključne besede, pa SEO še ni prinesel rezultatov (kar zna trajati kar nekaj mesecev), se vam lahko dobro obnese tudi Google AdWords oglasna kampanja.

Z oglaševanjem na iskalnikih in uporabo pravih ključnih besed lahko najdete nove stranke in plačate le za tiste klike, ki so vaše potencialne stranke pripeljali tja, kamor ste želeli: stranke so vas poklicale, se prijavile na novice, kupile vaš izdelek…

Digital Marketing -social media marketing

Prisotnost na družbenih omrežjih

Zelo verjetno imate več kot 20 let in vas večina družbenih omrežij posebej ne zanima ali pa celo spravlja v obup: ali res potrebujete Facebook, Twitter, LinkedIn in podobno? Odgovor je: DA, seveda potrebujete prisotnost na družbenih omrežjih! Ampak vse skupaj seveda ni tako zelo enostavno: ni vsako družbeno omrežje primerno za vsako vrsto posla in za vsako situacijo.

Za vas bomo vzpostavili profile na najprimernejših družbenih omrežjih in vas naučili, kako se jih uporablja. Če pa se tega res ne želite naučiti ali res nimate časa, jih lahko tudi upravljamo namesto vas.

Digital Marketing - social media package

Paket upravljanja z družbenimi omrežji

Bi želeli postati aktivni na družbenih omrežjih, pa za to nimate časa, veselja ali znanja? Ni problema, tu smo, da vam pomagamo. Ponujamo vam mesečne pakete, ki so namenjeni izključno našim strankam.

Iz vsebine, ki nam jo pošljete, bomo sestavili 8 mesečnih objav za družbena omrežja – en mesec vsebine za Facebook in Twitter. K tekstom bomo po potrebi dodali še ustrezne kupljene fotografije. Vsak mesec boste prejeli tudi poročilo, kaj smo za vas storili ta mesec.

Pa še to: obljubimo, da se znamo pogovarjati tako, da nas boste razumeli. Že kar nekaj časa smo na svetu, zato vemo, kako je to pomembno
Iz izkušenj vemo, da najbolj zapletene besede in stavki prihajajo iz ust ljudi, ki nimajo dovolj znanja o tistem, kar vam govorijo. Seveda pa imajo zelo močno željo, da bi bili slišati zelo pomembni.

VAM LAHKO POMAGAMO?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.