IZ NAŠEGA PORTFOLIA

Spletna stran Learn-eu.net

learn-eu.net screenshot for portfolio

POTREBE 

Stranka je potrebovala spletno stran za projekte, financirane s strani EU: programi Jean Monnet.

Stran bo služila kot krovna stran za vse nadaljnje projekte iz sklopa Jean Monnet, katere bo Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije iz Celja pridobila v naslednjih letih.

Trenutno sta aktivna dva projekta: EU-HELM (Udeleženci aktivnosti projekta EU:HELM bodo pridobili znanje o vlogi visokošolskega izobraževanja v procesu integracije EU, kot tudi spretnosti za boljšo zaposljivost na trgu dela EU) ter €U-InFEd (ki se osredotoča na dejstva in podatke o integraciji EU in finančnem izobraževanju v EU).

Stranka je želela spletno stran v slovenskem jeziku.

NAŠ PRISTOP

Odločili smo se za dizajn, ki nam bo v prihodnje omogočal dodajanje novih strani za nove projekte. Dizajn močno temelji na tematiki EU, saj so projekti v celoti financirani s strani Evropske Unije. Tudi uporabljena barvna shema je evropska – prevladujeta modra in rumena barva iz evropske zastave.

Ker je spletna stran predvsem namenjena mlajši populaciji – študentom, mora biti privlačna za mladino, obenem pa tudi dovolj resna, da lahko predstavlja visokošolsko institucijo oziroma fakulteto.

Spletno stran smo postavili v okolju WordPress, ki omogoča enostavno dodajanje in spreminjanje vsebine.

Na spletni strani tudi ažuriramo vsebino in bomo v prihodnje dodajali nove strani v skladu z novo pridobljenimi projekti.

Oglejte si spletno stran learn-eu.net

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

WP Elevation badge
High Ticket Sales Funnel badge
Care plans badge
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!