Podporni paketi

Časi, ko ste lahko prepustili svojo spletno stran samo sebi in od nje pričakovali čudeže, so že zdavnaj minili.

Enako kot vaš avto, ki od vas pričakuje redne servise, tudi vaša spletna stran potrebuje redno vzdrževanje.

Naj to delamo sami?

e-izobraževanje dermol

Verjetno se rabite ukvarjati s pametnejšimi stvarmi, zakaj torej ne bi tega dela prepustili nam? To bomo z veseljem naredili namesto vas, vi pa se boste lahko raje posvetili svojemu poslu.

Poskrbimo lahko za dodajanje nove vsebine, posodabljanje softvera – teme, vtičnikov, izdelavo varnostnih kopij in ostalega, za kar vam zmanjka časa ali volje.

SKRB ZA
VARNOST

Vgrajen požarni zid bo poskrbel, da bo blokiral morebitne spletne napadalce, še preden uspejo priti na vašo stran.

VARNOSTNE
KOPIJE

Za vašo spletno stran bomo dnevno izdelovali varnostne kopije in jih shranjevali na varnih mestih. Če se kaj zgodi, se jo lahko hitro ponovno obudi.

STRAN
DELUJE

Če vaša spletna stran nenadoma preneha z delovanjem, nas bo sistem takoj opozoril na to in lahko jo bomo ponovno usposobili, še preden bodo to opazile vaše stranke.

POSODABLJANJE
WORDPRESSA

Vaša stran bo ves čas posodobljena na najnovejše različice WordPressa ter vseh vtičnikov, kar je zelo pomembno za varnost strani.

ČAS, NAMENJEN
VAM

V času, ki je namenjen posebej vam, vam lahko posodabljamo vsebino spletne strani ali naredimo druge manjše spremembe.

MESEČNO
POROČILO

Mesečno boste prejeli poročilo iz Google Analitike z vsemi pomembnimi podatki o obiskovalcih in prometu na vaši spletni strani.

OPTIMIZACIJA
DELOVANJA

Vašo stran lahko naredimo zelo hitro. Nihče ne mara počasnih strani, še posebej pa ne Google. Kar nekaj trikov poznamo!

SVETOVALNI
POGOVOR

Vsak mesec se bomo telefonsko pogovorili o možnih izboljšavah vaše spletne strani ter vaše spletne strategije. Pomembno, če želite rasti!

Ponujamo več kot samo vzdrževanje spletnih strani – ponujamo podporne pakete. Dajemo vam orodje in znanje za rast & razvoj.

PODPORNI PAKET LAHKO PREKINETE KADARKOLI (čeprav to ni ravno najpametneje).

Cenik podpornih paketov

M

35
mesečno
 • Varnostni nadzor
 • Dnevne varnostne kopije
 • Posodabljanje WordPressa
 • Mesečno poročilo o prometu na spletni strani
 • Primerno za manjše spletne strani

L

50
mesečno
 • Varnostni nadzor
 • Dnevne varnostne kopije
 • Posodabljanje WordPressa
 • Mesečno poročilo o prometu na spletni strani
 • 1 ura mesečno za dodajanje vsebine
 • Za zahtevnejše spletne strani
 • Za manjše spletne trgovine
najpopularnejši

xl

99
mesečno
 • Varnostni nadzor
 • Dnevne varnostne kopije
 • Posodabljanje WordPressa
 • Mesečno poročilo o prometu na spletni strani
 • 24/7 nadzor nad delovanjem
 • Optimizacija delovanja
 • 2 uri mesečno za dodajanje vsebine ali manjše spremembe
 • Za večje spletne trgovine
 • Za zahtevnejše spletne učilnice

Najpogostejša vprašanja

Glavni namen podpornih paketov je – podobno kot pri vzdrževanju avtomobila – preventiva, saj delamo vse na tem, da se to ne bi zgodilo. Če pa se kaj izmed tega slučajno le zgodi in bo vaša spletna stran potrebovala “intenzivno nego”, bomo seveda priskočili na pomoč in se najprej v vašem imenu povezali z vašim ponudnikom gostovanja.
Ker v današnjem svetu nič ni 100%, vam ne moremo obljubiti, da vaša spletna stran nikoli ne bo postala žrtev hekerskega napada. Vsekakor pa vam obljubimo, da bomo delali vse, kar je v naši moči, da bi takšne dogodke preprečili. Prav tako bomo pomagali pri reševanju situacijo, očistili stran in jo nadomestiti z eno izmed naših varnostnih kopij. 

Vsekakor.
Z vami in vašo spletno stranjo želimo imeti dolgotrajno poslovno povezavo, zato si tega sicer sigurno ne želimo. Vemo pa, da včasih finančne ali druge razmere tega ne dopuščajo. Takrat lahko zahtevate prekinitev po e-pošti in takoj bomo ustavili prvo naslednje plačilo in prekinili paket.

Izguba celotne spletne strani zaradi napake na strežniku, hekerskega napada ali morda celo zaradi vaše lastne napake je izjemno neprijeten dogodek, da stroškov, povezanih s tem, niti ne omenjamo.
Izdelujemo dnevne varnostne kopije in jih hranimo v raznih “oblakih” – pa ne v pravih oblakih, seveda. Hranimo jih za več zaporednih dni, kar nam omogoča, da v primeru, da se z vašo spletno stranjo zgodi kaj nepredvidenega, stran hitro povrnemo v prejšnje normalno stanje.

Vsak softver potrebuje redno posodabljanje, saj se tehnologija stalno spreminja, pa tudi zaradi varnosti. Hekerji so stalno na preži za ranljivostmi v softveru, ki bi jim omogočile lažje napade na spletne strani.

POSODABLJANJE WORDPRESSA

WordPress običajno 2 do 3-krat letno izda večje posodobitve, še pogosteje pa se pojavljajo manjše posodobitve. Te navadno vsebujejo dopolnitve, popravljanje manjših napak ali povečevanje varnosti sistema. Ker so vedno objavljene tudi morebitne ranljivosti v prejšnji verziji softvera, katere so bile s tem odpravljene, je pametno narediti sprotno posodobitev, saj te objave vidijo tudi morebitni hekerji, ki čakajo na vsako priložnost.
Vašo spletno stran bomo vedno sproti posodabljali na zadnjo verzijo WordPressa.

POSODABLJANJE VTIČNIKOV

Vtičniki (angl. plugins) spletnim stranem dajejo dodatne uporabnosti in na naših spletnih straneh je običajno vgrajenih med 10 in 20 vtičnikov. Vtičnike sproti posodabljajo avtorji in jim dajajo dodatne zmogljivosti, odpravljajo morebitne težave oziroma jih prilagajajo na zadnjo verzijo WordPressa. Na vaši spletni strani bomo sproti posodabljali vtičnike, ko bodo objavljene nove verzije.

Za zaščito vaše spletne strani uporabljamo močan požarni zid, skupaj s še dodatnimi funkcionalnostmi, ki preprečujejo preveč poskusov prijave v spletno stran s strani zlonamernih uporabnikov.

Spletna stran lahko izpade iz omrežja zaradi različnih razlogov: problemi z omrežjem, problemi s strežnikom, problemi s strojno opremo.
Včasih je to prvi znak, da so se napadalci lotili prav vaše strani.
Naš sistem nas avtomatsko opozori na vse tovrstne težave preko elektronske pošte ter SMS in tako lahko pričnemo ukrepati, še preden to opazijo vaše stranke.

WordPress je odprtokodni sistem za samostojno upravljanje spletnih vsebin (CMS) in v njem je trenutno zgrajenih več kot 35% vseh spletnih strani. K odprtokodnemu projektu prispevajo tisoči programerjev z vsega sveta, s čimer ves čas pridobiva na pomembnosti in moči. WordPress omogoča razvoj prilagodljivih spletnih strani v skladu z najmodernejšimi standardi, hkrati pa spoštuje vse najboljše prakse pri spletnem programiranju.

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

High Ticket Sales Funnel badge
WP Elevation badge
Care plans badge
DERMOL Digital Business Solutions
Scroll to Top