Podporni paketi

Postali ste ponosni lastnik popolnoma nove spletne strani. Čas je za počitek in uživanje, vaše delo je opravljeno.

Vaša spletna stran bo zdaj delala za vas in namesto vas. Je to res?

NE, SEVEDA NI RES!

Časi, ko ste lahko prepustili svojo spletno stran samo sebiin od nje pričakovali čudeže, so že zdavnaj minili.
Enako kot vaš avto, ki od vas pričakuje redno vzdrževanje,
tudi vaša spletna stran potrebuje, da se bo nekdo redno ukvarjal z njo.

Naj to delamo sami?

Verjetno se rabite ukvarjati s pametnejšimi stvarmi, zakaj torej ne bi tega dela prepustili nam? To bomo z veseljem naredili namesto vas, vi pa se boste lahko raje posvetili svojemu poslu.

Poskrbimo lahko za dodajanje nove vsebine, posodabljanje softvera – teme, vtičnikov, izdelavo varnostnih kopij in ostalega, za kar vam zmanjka časa ali volje.

SKRB ZA VARNOST

Vgrajen požarni zid bo poskrbel, da bo blokiral morebitne spletne napadalce, še preden uspejo priti na vašo stran.

VARNOSTNE KOPIJE

Za vašo spletno stran bomo dnevno izdelovali varnostne kopije in jih shranjevali na varnih mestih. Če se kaj zgodi, se jo lahko hitro ponovno obudi.

SPLETNA STRAN DELUJE

Če vaša spletna stran nenadoma preneha z delovanjem, nas bo sistem takoj opozoril na to in lahko jo bomo ponovno usposobili, še preden bodo to opazile vaše stranke.

POSODABLJANJE WORDPRESSA

Vaša stran bo ves čas posodobljena na najnovejše različice WordPressa ter vseh vtičnikov, kar je zelo pomembno za varnost strani.

ČAS, NAMENJEN VAM

V času, ki je namenjen posebej vam, vam lahko posodabljamo vsebino spletne strani ali naredimo druge manjše spremembe.

MESEČNO POROČILO

Mesečno boste prejeli poročilo, v katerem bo podrobno zapisano, kaj je bilo v tem mesecu storjenega, ter drugi pomembni mesečni podatki.

OPTIMIZACIJA DELOVANJA

Vašo stran lahko naredimo zelo hitro. Nihče ne mara počasnih strani, še posebej pa ne Google. Kar nekaj trikov poznamo!

SVETOVALNI POGOVOR

Vsak mesec se bomo telefonsko pogovorili o možnih izboljšavah vaše spletne strani ter vaše spletne strategije. Pomembno, če želite rasti!

Ponujamo več kot samo vzdrževanje spletnih strani – ponujamo podporne pakete. Dajemo vam orodje in znanje za rast & razvoj.

PODPORNI PAKET LAHKO PREKINETE KADARKOLI (čeprav to ni ravno najpametneje).

Cenik podpornih paketov

M

50
mesečno
 • Varnostni nadzor
 • Dnevne varnostne kopije
 • Posodabljanje WordPressa
 • 1 ura mesečno za dodajanje vsebine
 • Mesečno poročilo

L

99
mesečno
 • Varnostni nadzor
 • Dnevne varnostne kopije
 • Posodabljanje WordPressa
 • Mesečno poročilo
 • 24/7 nadzor nad delovanjem
 • 3 ure mesečno za dodajanje vsebine
 • Optimizacija delovanja
najpopularnejši

xl

399
mesečno
 • Varnostni nadzor
 • Dnevne varnostne kopije
 • Posodabljanje WordPressa
 • Podrobno mesečno poročilo
 • 24/7 nadzor nad delovanjem
 • Optimizacija delovanja
 • Neomejeno dodajanje vsebine
 • Mesečni svetovalni pogovor

Najpogostejša vprašanja

Enostavno. Pošljete nam e-mail z jasnimi navodili, kaj izmed vsebine na vaši spletni strani želite spremeniti. Takoj se lotimo dela in vam vedno tudi sporočimo, ko delo opravimo – kar je običajno najkasneje naslednji delovni dan.
Dodajanje vsebin lahko vsebuje kakršenkoli spremembe teksta ali slik, ki trajajo do 30 minut vsaka. Običajno se tako dodajajo teksti, kot je na primer nova referenca oziroma izjava kakšne stranke, nova objava na blogu ali kaj podobnega.
Neomejeno dodajanje vsebine ne zajema zahtevnih oziroma zapletenih zadev, kot je na primer dodajanje nove spletne trgovine ali česa podobnega.

Glavni namen podpornih paketov je – podobno kot pri vzdrževanju avtomobila – preventiva, saj delamo vse na tem, da se to ne bi zgodilo. Če pa se kaj izmed tega slučajno le zgodi in bo vaša spletna stran potrebovala “intenzivno nego”, bomo seveda priskočili na pomoč in se najprej v vašem imenu povezali z vašim ponudnikom gostovanja.
Ker v današnjem svetu nič ni 100%, vam ne moremo obljubiti, da vaša spletna stran nikoli ne bo postala žrtev hekerskega napada. Vsekakor pa vam obljubimo, da bomo delali vse, kar je v naši moči, da bi takšne dogodke preprečili. Prav tako bomo pomagali rešiti situacijo, očistiti stran in jo nadomestiti z eno izmed naših varnostnih kopij.

Vsekakor.
Z vami in vašo spletno stranjo želimo imeti dolgotrajno poslovno povezavo, zato si tega sicer sigurno ne želimo. Vemo pa, da včasih finančne ali druge razmere tega ne dopuščajo. Takrat lahko zahtevate prekinitev po e-pošti in takoj bomo ustavili prvo naslednje plačilo in prekinili paket.

Izguba celotne spletne strani zaradi napake na strežniku, hekerskega napada ali morda celo zaradi vaše lastne napake je izjemno neprijeten dogodek, da stroškov, povezanih s tem, niti ne omenjamo.
Izdelujemo dnevne varnostne kopije in jih hranimo v raznih “oblakih” – pa ne v pravih oblakih, seveda. Hranimo jih za več zaporednih dni, kar nam omogoča, da v primeru, da se z vašo spletno stranjo zgodi kaj nepredvidenega, stran hitro povrnemo v prejšnje normalno stanje.

Vsak softver potrebuje redno posodabljanje, saj se tehnologija stalno spreminja, pa tudi zaradi varnosti. Hekerji so stalno na preži za ranljivostmi v softveru, ki bi jim omogočile lažje napade na spletne strani.

POSODABLJANJE WORDPRESSA

WordPress običajno 2 do 3-krat letno izda večje posodobitve, še pogosteje pa se pojavljajo manjše posodobitve. Te navadno vsebujejo dopolnitve, popravljanje manjših napak ali povečevanje varnosti sistema. Ker so vedno objavljene tudi morebitne ranljivosti v prejšnji verziji softvera, katere so bile s tem odpravljene, je pametno narediti sprotno posodobitev, saj te objave vidijo tudi morebitni hekerji, ki čakajo na vsako priložnost.
Vašo spletno stran bomo vedno sproti posodabljali na zadnjo verzijo WordPressa.

POSODABLJANJE VTIČNIKOV

Vtičniki (angl. plugins) spletnim stranem dajejo dodatne uporabnosti in na naših spletnih straneh je običajno vgrajenih med 10 in 20 vtičnikov. Vtičnike sproti posodabljajo avtorji in jim dajajo dodatne zmogljivosti, odpravljajo morebitne težave oziroma jih prilagajajo na zadnjo verzijo WordPressa. Na vaši spletni strani bomo sproti posodabljali vtičnike, ko bodo objavljene nove verzije.

Za zaščito vaše spletne strani uporabljamo močan požarni zid, skupaj s še dodatnimi funkcionalnostmi, ki preprečujejo preveč poskusov prijave v spletno stran s strani zlonamernih uporabnikov.

Spletna stran lahko izpade iz omrežja zaradi različnih razlogov: problemi z omrežjem, problemi s strežnikom, problemi s strojno opremo.
Včasih je to prvi znak, da so se napadalci lotili prav vaše strani.
Naš sistem nas avtomatsko opozori na vse tovrstne težave preko elektronske pošte ter SMS in tako lahko pričnemo ukrepati, še preden to opazijo vaše stranke.

WordPress je odprtokodni sistem za samostojno upravljanje spletnih vsebin (CMS) in v njem je trenutno zgrajenih več kot 35% vseh spletnih strani. K odprtokodnemu projektu prispevajo tisoči programerjev z vsega sveta, s čimer ves čas pridobiva na pomembnosti in moči. WordPress omogoča razvoj prilagodljivih spletnih strani v skladu z najmodernejšimi standardi, hkrati pa spoštuje vse najboljše prakse pri spletnem programiranju.

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

WP Elevation badge
High Ticket Sales Funnel badge
Care plans badge
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!