ustvarjamo .

ki vam prinesejo rezultate

Črta spodaj

Kaj delamo

Tango DJ Alenka

Razvoj in izdelava spletnih strani

Spletna stran, ki je lepa in poleg tega pomaga vašemu poslovanju, je danes zelo pomembna.
Vaša spletna stran mora biti enostavna za vaše uporabnike, prav tako pa tudi za vas, da jo boste lahko dopolnjevali s stalno novo vsebino.
Naše spletne strani so:

E-izobraževanje - sistemi učenja na daljavo

Sistemi učenja (angleško Learning Management Systems – LMS) so posebni računalniški programi za upravljanje, dokumentiranje, sledenje, poročanje in izvedbo izobraževalnih programov, programov usposabljanja ali učenja in razvojnih programov.
E-izobraževanje podjetjem prinaša 40-60% prihrankov pri stroških izobraževanja.

Learning management system

Želite brezplačen svetovalni pogovor?

Izpolnite kratek vprašalnik: takoj se bo videlo, ali bi lahko naše E – izobraževanje pomagalo tudi vam in ali smo dober »fit« drug za drugega. Če smo, si boste lahko izbrali termin za 30-minutni brezplačni svetovalni pogovor, kjer bomo skupaj pogledali, kako vam lahko pomagamo.

VAVČER za digitalni marketing

Vavčer za digitalni marketing

Vavčer je spodbuda male vrednosti, ki jo ponuja Slovenski podjetniški sklad, naložbo pa sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Preko vavčerja za digitalni marketing si lahko izdelavo nove spletne strani in spletne trgovine pocenite za kar 60%.

Digitalni marketing

Vaše poslovanje je v sedanjem času zelo dinamično, zato mora biti tudi vaš marketing drugačen. V tesnem sodelovanju z vami bomo razvili vašo spletno strategijo in vam pomagali, da boste prehiteli konkurenco.

Dermol storitve - digitalni marketing
website care plans

Podporni paketi – vzdrževanje spletnih strani

Nova, lepa spletna stran v današnjem času ni konec dela in konec projekta, ampak se pravo delo tu šele začne. Časi, ko je bila spletna stran postavljena enkrat in za vedno, so preteklost. Danes je treba zanjo skrbeti prav tako, kot skrbite za svoj avto. In čeprav v današnjem nobena stvar več ni 100% varna, z enim izmed naših podpornih paketov lahko boljše spite.
Naši podporni paketi vsebujejo:

EU projekti

Ponosni smo, da smo partnerji v raznih izobraževalnih projektih Erasmus+, ki jih delno ali v celoti financira EU, skupaj z univerzamim in partnerskimi porganizacijami z vsega sveta.

EU projects

Kdo smo

Smo majhen tim, večinoma sva dva, zraven pa še nekaj tistih, ki nam občasno priskočijo na pomoč. Večino časa se nas najde za računalnikom, kjer znamo preživeti cele dni. Smo skoraj zasvojeni s spletom in digitalnimi tehnologijami.

Alenka Dermol

Alenka Dermol

Diploma iz elektrotehnike, magisterij iz podjetništva. Obožuje številke, računalnike, digitalni svet, logiko in urejene zadeve. Pa seveda DJ-anje argentinskega tanga.

Valerij Dermol

Valerij Dermol

Diploma iz elektrotehnike, magisterij iz podjetništva, doktorat iz menedžmenta. Uživa v novem znanju, novih stvareh, računalnikih, z leti izkušenj v svetovanju podjetjem. In seveda v argentinskem tangu!

OBLJUBIMO, DA BOMO RAZUMLJIVI IN NE BOMO UPORABLJALI PREVEČ ZAPLETENIH IZRAZOV.

RADI IMAMO, DA SE NAS RAZUME. Že kar nekaj let izkušenj imamo za seboj, zato vemo, da se da stvari povedati tudi na enostaven način. Če jih seveda znaš…

Naše najnovejše delo

Projekt-mikroplastika
Ločitev.si
Makelearn 2022
Kens elektronika portfolio item
spelaurbas.si portfolio item
HRM rešitve portfolio item
Ankl doo website portfolio item
Prudmet.eu screenshot

Kaj o nas pravijo naše stranke

Delamo več kot le spletne strani.

Nudimo vam znanje in izkušnje, ki bodo pomagale vašemu poslu.

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

High Ticket Sales Funnel badge
WP Elevation badge
Care plans badge
DERMOL Digital Business Solutions Scroll to Top