Storitve

EU projects

EU projekti

Ponosni smo, da smo partnerji v raznih izobraževalnih projektih Erasmus+, ki jih delno ali v celoti financira EU, skupaj z univerzamim in partnerskimi porganizacijami z vsega sveta.

E-izobraževanje - sistemi učenja na daljavo

Sistemi učenja (angleško Learning Management Systems – LMS) so posebni računalniški programi za upravljanje, dokumentiranje, sledenje, poročanje in izvedbo izobraževalnih programov, programov usposabljanja ali učenja in razvojnih programov.
E-izobraževanje podjetjem prinaša 40-60% prihrankov pri stroških izobraževanja.

Learning management system
Tango DJ Alenka

Razvoj in izdelava spletnih strani

Spletna stran, ki je lepa in poleg tega pomaga vašemu poslovanju, je danes zelo pomembna.
Vaša spletna stran mora biti enostavna za vaše uporabnike, prav tako pa tudi za vas, da jo boste lahko dopolnjevali s stalno novo vsebino.
Naše spletne strani so:

Digitalni marketing

Vaše poslovanje je v sedanjem času zelo dinamično, zato mora biti tudi vaš marketing drugačen. V tesnem sodelovanju z vami bomo razvili vašo spletno strategijo in vam pomagali, da boste prehiteli konkurenco.

Dermol storitve - digitalni marketing
VAVČER za digitalni marketing

Vavčer za digitalni marketing

Vavčer je spodbuda male vrednosti, ki jo ponuja Slovenski podjetniški sklad, naložbo pa sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Preko vavčerja za digitalni marketing si lahko izdelavo nove spletne strani in spletne trgovine pocenite za kar 60%.

Vsak uspešen projekt rabi dobre temelje. Vaš projekt spremenimo iz ideje v realnost v naslednjih korakih:

Naš pristop k projektom

TEMELJIT POGOVOR

Še preden se začnemo pogovarjati o spletni strani, spletni strategiji ali sistemu učenja, želimo izvedeti vaše poslovne cilje in kam ste sploh namenjeni. Postavili vam bomo prava vprašanja, da bomo lahko iz vaših odgovorov videli, zakaj potrebujete spletno stran in kakšna spletna strategija bi bila najprimernejša. To nam bo omogočilo postavitev pravih temeljev.

RAZISKAVA IN RAZVOJ

Ko enkrat vemo, kakšne rezultate potrebujete, se lotimo razvoja projekta. Posvetili se bomo splošnemu izgledu in stilu strani ter ugotovili, katere vrste vsebin bodo najbolj pritegnile vaše potencialne stranke. Pripravili bomo načrt projekta, ki nam bo v nadaljevanju služil kot ogrodje za usmeritev, kaj želimo s projektom doseči, pa tudi za dizajn in izgradnjo spletne strani.

IZDELAVA

Tu se začne pravo delo na projektu. Ideje, ki smo jih zbrali v predhodnih fazah, spremenimo v realnost in ustvarimo točno tisto, kar je najprimernejše za vaše potencialne stranke. Skupaj z vami delamo na dizajnu in izdelavi vaše nove spletne strani oziroma vašega projekta. Ko je stran gotova in pripravljena, da se jo ponosno pokaže celemu svetu, poskrbimo, da je pred tem vse testirano in pripravljeno za štart.

RAST & DOSEGANJE ZASTAVLJENIH CILJEV

Ko je vaša nova spletna stran končana in objavljena, lahko poskrbimo, da se jo najde v spletnih iskalnikih in da vam začne prinašati rezultate, ki so bili postavljeni na začetku. S stalnim delom, optimizacijo strani in upoštevanjem vsega, kar smo si skupaj zastavili na začetku projekta, vam bo vaša nova spletna stran začela prinašati nove stranke, povečevati obseg poslov in prodajo.

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

High Ticket Sales Funnel badge
WP Elevation badge
Care plans badge
DERMOL Digital Business Solutions
Scroll to Top