Kdo smo

Smo majhen tim, večinoma sva dva, zraven pa še nekaj tistih, ki nam občasno priskočijo na pomoč. Večino časa se nas najde za računalnikom, kjer znamo preživeti cele dni. Smo skoraj zasvojeni s spletom in digitalnimi tehnologijami.

Alenka Dermol

Alenka Dermol

Diploma iz elektrotehnike, magisterij iz podjetništva. Obožuje številke, računalnike, digitalni svet, logiko in urejene zadeve. Pa seveda DJ-anje argentinskega tanga.

Valerij Dermol

Valerij Dermol

Diploma iz elektrotehnike, magisterij iz podjetništva, doktorat iz menedžmenta. Uživa v novem znanju, novih stvareh, računalnikih, z leti izkušenj v svetovanju podjetjem. In seveda v argentinskem tangu!

Kaj delamo:

Če nisva za računalnikom (in še posebej ponoči), se naju običajno najde na plesišču argentinskega tanga oziroma na različnih tango dogodkih, kjer vrtiva glasbo. Ja, tango te v celoti zasvoji…

Govorimo naslednje jezike:

V tistih redkih trenutkih, ko nisva niti za računalnikom niti na plesišču, pa se naju najpogosteje najde v najbolj oddaljenih koščkih sveta, kjer uživava v neznanem, novem in drugačnem.

Se bojite delati z nekom, kogar ne boste razumeli?

OBLJUBIMO, DA BOMO RAZUMLJIVI IN NE BOMO UPORABLJALI PREVEČ ZAPLETENIH IZRAZOV. RADI IMAMO, DA SE NAS RAZUME.
Že kar nekaj let izkušenj imamo za seboj, zato vemo, da se da stvari povedati tudi na enostaven način. Če jih seveda znaš…

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

High Ticket Sales Funnel badge
WP Elevation badge
Care plans badge
DERMOL Digital Business Solutions
Scroll to Top