Stranke o nas

Gaston Helvig, Fundacion Eurosur

Gastón Helvig

Eurosur Fundation, www.nucif.net

Delo z Alenko nam je bilo v veliko zadovoljstvo. Že takoj na začetku je odlično povzela vse potrebe in zahteve, ki smo jih imeli glede spletne platforme.

Ustvarila je spletno platformo, ki je čudovita in predvsem enostavna za uporabnike, pri čemer je pazila na vse podrobnosti, ki jih je zahteval projekt.

Z veliko mero potrpežljivosti in samoiniociativnosti je pomagala in naučila tudi mnoge kolege z univerz v Latinski Ameriki, da so uspešno pripravili potrebne vsebine.

Sodelovanje z njo toplo priporočam.

Erik Stritih

ANKL.SI

Sodelovanje z Alenko je bila resnično prijetna izkušnja. Celoten postopek izdelave spletne strani je potekal profesionalno in predvsem zelo hitro.

Končni rezultat pa priča v korist izkušenosti podjetja DERMOL z izdelavo kakovostnih in prepoznavnih spletnih strani.

Alenka, hvala za vso pomoč.

Silvo Pšeničnik fiziooskrba.si

Silvo Pšeničnik

FIZIOOSKRBA.SI

Z Alenko sem pričel sodelovati po priporočilu kolegice, ki je bila z njenim delom zadovoljna. Hitro sem opazil, da je polna znanja in veščin, ki so potrebne za postavitev spletne strani, saj je v ozadju takšnega projekta veliko dela, ki ga laiki ne opazimo.

Prav tako cenim njeno natančnost in odprtost pri idejah, ki sem jih izražal med postavljanjem spletne strani. Če želite kvalitetno spletno stran, vam Alenko vsekakor priporočam.

prof. dr. Nada Trunk Širca

MFDPŠ Celje

Alenka je naredila izjemno delo in res smo imeli radi njeno kreativnost in samoiniciativnost. Ustvarila je čudovito spletno stran, ki v celoti odraža bistvo našega projekta in pošilja prava sporočila pravim ljudem. V celoti ji zaupam, saj se vedno potrudi za svojega naročnika.

Pozna in razume naše poslovne potrebe in želje, zato sem prepričana, da bo tudi v prihodnje naredila vse, da bo naša spletna stran vedno takšna, kot mora biti, skupaj z vsemi profili na družbenih omrežjih in plačljivimi oglasnimi kampanjami, ki jih dela za nas.

Marjan Korez

Marjan Korez

Gradbena dela, POPRAVI-HISO.SI

Ko sem se odločal za izdelavo spletne strani, sem iskal agencijo, ki bo naredila enostavno, hitro in pregledno predstavitev podjetja. Vse to smo dobili, s poudarkom na izredno hitri izvedbi in natančnimi ter praktičnimi navodili za upravljanje.

Barbara Fortuna testimonial

Barbara Fortuna

Poslovna trenerka in coachinja, barbarafortuna.com

Vse, kar je v zvezi z računalniki, mi predstavlja nočno moro. Vsaka novost in sprememba, ki jo prinese nova tehnologija, me spravljata ob živce. Ko sem ugotovila, da potrebujem spletno stran, sem se zgrozila. Kje bom našla človeka, ki razume mojo stisko, ki bo razumel, kaj sploh hočem od njega?

In potem sem srečala Alenko. Alenka zna, nam laikom, zgoraj omenjene zadeve predstaviti na preprosto razumljiv način. Alenka me je razumela, kaj jaz hočem in Alenka ni gledala zviška na mene, ker nimam pojma o računalnikih.

In tako se je razvilo eno lepo sodelovanje ter prijateljstvo, ki traja še danes. Posledica tega je ena lepa, privlačna spletna stran, ki diha in za katero sem Alenki neskončno hvaležna.

Čista 10-ka, Rebeka Blagus

Rebeka Blagus

Čistilni servis Čista 10-ka

Imamo super spletno stran, ki je nastala pod okriljem Alenke Dermol. Pri nastajanju spletne strani ni bilo potrebno samo Alenkino vrhunsko poznavanje stroke, ampak tudi njena vztrajnost, da je od nas dobila vse potrebne podatke.

Tako, da Alenka še enkrat hvala. Brez tebe in tvoje angažiranosti bi bilo naše podjetje še vedno brez spletne strani in kot praviš ti, če te ni na spletu, te ni.

Enja Škerget Lenič

Prevajanje ESL

Vsak poslovni začetek je težak, predvsem zaradi dejstva, da te potencialne stranke enostavno ne poznajo. Predstaviti se je mogoče na različne načine – in spletna stran je zagotovo dobra ideja….. vendar res samo DOBRA, če stran ni vrhunsko in profesionalno izdelana, če ne pritegne pozornosti, če na njej ni mogoče zlahka in takoj najti točno tistih informacij, ki jih stranka potrebuje. Tega se zelo dobro zavedam in prav zaradi tega sem skrbno premislila, komu bom zaupala izdelavo svoje.

Alenka Dermol je delo opravila res odlično. V bistvu ga še vedno opravlja, saj je stran potrebno redno vzdrževati in posodabljati.
Brez pretiravanja lahko rečem, da sem za zelo ugodno ceno dobila vrhunsko storitev. Moj posel je uspešen in mnogokrat od strank slišim, da so se v pestri ponudbi storitev z mojega področja odločili zame prav zaradi tega, ker jih je pritegnila moja spletna stran. Alenko zelo, zelo priporočam!

andrej-koren

izr. prof. dr. Andrej Koren

IRSIK.SI

Veselje je bilo delati z Alenko na razvoju naše spletne strani.

Ima ogromno znanja o spletu in digitalnem marketingu, je zelo odzivna in se vedno potrudi, da reši naše probleme tako, da smo zadovoljni. Ve, kako je treba delati posel!

Augusto Sebastio, CSIG Taranto

Augusto Sebastio

CSIG, Taranto, Italija

Do zdaj nikoli nismo imeli svoje spletne strani ali spletne prisotnosti, zato smo se malo bali, kako bomo prvič izpeljali takšen projekt.

Zdaj, ko je projekt končan, smo zelo veseli, saj nam je Alenka izdelala spletno stran, ki nam je všeč in smo nanjo zelo ponosni.
Ves čas nas je vodila skozi celoten proces, ki je zaradi tega potekal povsem gladko.

Delamo več kot le spletne strani.

Nudimo vam znanje in izkušnje, ki bodo pomagale vašemu poslu.

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

High Ticket Sales Funnel badge
WP Elevation badge
Care plans badge
DERMOL Digital Business Solutions
Scroll to Top