IZ NAŠEGA PORTFOLIA

Prenova spletne strani HRM rešitve

HRM rešitve portfolio item

POTREBE

Naša stranka – podjetje HRM rešitve d.o.o. se je na nas obrnilo za prenovo spletne strani, ki smo jo za njih izdelali pred dvema letoma. V vmesnem času so precej spremenili fokus poslovanja, zato so želeli, da se to odrazi tudi na prenovljeni spletni strani.

NAŠ PRISTOP

Spletno stran smo predelali in prenovili, tako glede dizajna kot tudi vsebine. Do sedaj so bile predvsem predstavljene storitve, ki jih stanka ponuja, sedaj pa je spletna stran prilagojena njihovim dvem ciljnim skupinam strank. Na eni strani so to iskalci zaposlitve, ki lahko brskajo med ponujenimi prostimi delovnimi mesti, se nanje prijavljajo in se vpisujejo v bazo potencialnih TOP kadrov, na drugi strani pa je predstavljena ponudba za podjetja, katerim nudijo vse storitve kadrovske agencije. Dodana je tudi Borza posla ter Kadrovska tržnica – stičišče povpraševanja in ponudbe po zlasti deficitarnih poklicih.

Spletna stran ima tako tudi zelo aktiven blog, povezavo na prejemanje novic, omogoča vpis v baze podatkov ter povezavo z družbenimi omrežji.

Tudi v nadaljevanju še naprej skrbimo za tehnični vidik spletne strani, stranka pa sama upravlja z vsebinskim delom: objavlja prosta delovna mesta, novice, dogodke ter zanimivosti.

Uporabili smo CMS sistem WordPress, ki stranki omogoča učinkovito in enostavno samostojno upravljanje s spletno stranjo.

Oglejte si spletno stran HRM rešitve

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

High Ticket Sales Funnel badge
WP Elevation badge
Care plans badge
DERMOL Digital Business Solutions
Scroll to Top