IZ NAŠEGA PORTFOLIA

Spletna platforma digivetproject.eu

digivetproject.eu portfolio item

POTREBE

Stranka se je na nas obrnila z željo, da ji vodimo celotno spletno prisotnost za projekt, financiran s strani EU, ki se imenuje ” DigiVET – Online learning of Digital Media competences for SMEs to empower workplace learning”.

Spletna prisotnost sestoji iz spletne strani, ki mora biti zgrajena v 6 jezikih (angleški, nemški, slovenski, turški, romunski, portugalski) ter iz spletne platforme s sistemom učenja. Sistem učenja oziroma online učilnica bo strukturirano vsebovala video materiale, ki bodo nastali znotraj projekta. Stranka je imela tudi obsežen spisek zahtev, kaj vse mora spletna učilnica omogočati.

NAŠ PRISTOP

V prvi fazi smo izdelali spletno stran v angleškem jeziku, ki vsebuje osnovne informacije o projektu. V drugi fazi bo nadgrajena s prevodi v vse ostale projektne jezike, ki jih bodo pripravile univerze – projektni partnerji. V tretji fazi bomo sproti, v času trajanja projekta, dodali še sistem spletnega učenja oziroma vse video vsebine, ki bodo nastajale znotraj projekta.

Spletno stran smo postavili na platformi WordPress.

Na spletni strani ter v spletni učilnici bomo tudi v nadaljevanju skrbeli tako za tehnični, kot tudi za vsebinski del in pri vsebinskem delu sodelovali s projektnimi partnerji iz vseh 7 držav.

Oglejte si spletno stran DigiVETproject.eu

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

WP Elevation badge
High Ticket Sales Funnel badge
Care plans badge
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!