Spletna stran projekta Challenger

Facebook
LinkedIn
Challenger project portolio item

POTREBE

Challengerproject.eu je spletna stran, ustvarjena za evropski Erasmus+ projekt, ki ga koordinira Šolski center Kranj, Slovenija.

Glavni cilj projekta Challenger je oblikovati in vzpostaviti trajnostno in učinkovito strukturo, ki spodbuja inovacije z uporabnimi raziskavami v VET izobraževanju. Struktura bo podprta z integracijo inovativnih učnih metod poklicnega izobraževanja in usposabljanja za spodbujanje inovativne in podjetniške miselnosti, z mrežo mentorjev, mentorjev in vzornikov ter s sodelovanjem med različnimi deležniki v lokalnih skupnostih in širše.

Projekt je že imel ustvarjeno vizualno podobo – logotip, barvne kombinacije, fonte, zato smo se izdelave spletne strani lotili na tej podlagi.

NAŠ PRISTOP

V prvi fazi smo izdelali spletno stran z vsemi informacijami o projektu Challenger. V prihodnjih letih, ko bo projekt zaživel, bomo spletno stran posodobljali z dodatnimi vsebinami, izsledki projekta in projektnimi rezultati.

Spletno stran smo postavili v okolju WordPress, ki omogoča enostavno dodajanje in spreminjanje vsebine, saj stranka želi, da lahko tudi sama samostojno objavlja sprotne dogodke.

Poglejte si spletno stran projekta Challenger!

BI ŽELELI PREBRATI ŠE KAJ:

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

Alenka Dermol

Pomaga podjetnikom ustvariti spletno prisotnost in jih naučiti, kako si lahko sami pomagajo s spletnim marketingom. 

Najnovejše objave

Facebook

High Ticket Sales Funnel badge
WP Elevation badge
Care plans badge
DERMOL Digital Business Solutions
Scroll to Top