IZ NAŠEGA PORTFOLIA

Spletna stran Tango DJ Alenka

tangodjalenka for portfolio

POTREBE
Potrebno je bilo postaviti celotno spletno prisotnost Tango DJ Alenke: spletno stran ter družbena omrežja: profil na Facebooku ter poslovno stran na Facebooku.

NAŠ PRISTOP
Odločili smo se za dizajn v črno-rdečih barvah, ki odražajo povezavo z argentinskim tangom.
Izdelali smo spletno stran, odzivno na vseh različnih medijih, ki ima tudi zelo aktiven blog ter povezavo z družbenimi omrežji.
Pričeli smo s prisotnostjo na najprimernejših družbenih omrežjih, v tem primeru je to poslovna stran na Facebooku. Skrbimo za stalno svežo vsebino na spletni strani ter na družbenih omrežjih.
Uporabili smo CMS sistem WordPress, ki nam omogoča učinkovito upravljanje s spletno stranjo.

REZULTATI
Spletna stran je ves čas aktivna, stalno se ji povečuje tudi avtoriteta (PA in DA).
Poslovna stran na Facebooku ima blizu 1000 sledilcev, kar je za področje argentinskega tanga v Sloveniji zelo dober rezultat. Prav tako se je bistveno povečala splošna spletna prepoznavnost Tango DJ Alenke, kar se kaže tudi v direktno prejetih povpraševanjih iz Argentine za organizacijo gostovanj najbolj znanih argentinskih tango skupin. Brez pametno zastavljene celovite spletne prisotnosti to vsekakor ne bi bilo mogoče.
Prav tako se predvsem na podlagi dobro zastavljene spletne strategije ves čas povečuje število povabil na DJ-anje raznih tango dogodkov.

Oglejte si spletno stran Tango DJ Alenka

tangodjalenka.eu

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

High Ticket Sales Funnel badge
WP Elevation badge
Care plans badge
DERMOL Digital Business Solutions Scroll to Top