Digitalna konferenca PIConf 2020

Facebook
LinkedIn
Piconf 2020 Zoom

Mednarodna konferenca PIConf – Pegaso International Conference je bila lani organizirana prvič, in sicer na Malti, v naših rokah je bila izvedba spletne strani ter tehnična izvedba sistema oddaje in recenzije konferenčnih prispevkov. Ker je bila konferenca zelo uspešna in zelo obiskana, jo je stranka želela ponoviti tudi letos, a izvedba v živo na Malti tokrat žal ni bila mogoča zaradi nepredvidljive situacije s Covid-19.

Stranka, Pegaso International Malta, nas je zato prosila za digitalno izvedbo konference.

Za konferenco smo ponovno izdelali spletno stran, vodili sistem registracije, oddaje in recenzije konferenčnih prispevkov. Poleg tega pa smo pripravili tudi online izvedbo obeh konferenčnih dni: panele z govorniki ter udeleženci z vsega sveta, ter vrsto vzporednih sekcij, na katerih so udeleženci predstavljali svoje konferenčne prispevke.

Vstopna točka v vse dogodke je bila spletna stran, kjer so bile na voljo vse različne povezave, ki so vodile do posameznih sob, skupaj z informacijami o govornikih ter udeležencih.

Vse panele ter sekcije smo izvedli v konferenčnem sistemu Zoom, ki se da odlično uporabiti za izvedbo tovrstnih dogodkov.

Konference se je skupno udeležilo blizu 150 udeležencev z vsega sveta, ki so bili navdušeni nad možnostjo izmenjave znanja in dobrih praks.

Virtualna konferenca je tehnično zelo zahteven projekt, katerega smo odlično izvedli.

Vstopna točka na posamezne dogodke:

Piconf 2020

Otvoritveni panel:

PIConf 2020 - virtual conference

Utrinki s konference:

BI ŽELELI PREBRATI ŠE KAJ:

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

Alenka Dermol

Pomaga podjetnikom ustvariti spletno prisotnost in jih naučiti, kako si lahko sami pomagajo s spletnim marketingom. 

Najnovejše objave

Facebook

High Ticket Sales Funnel badge
WP Elevation badge
Care plans badge
DERMOL Digital Business Solutions
Scroll to Top