IZ NAŠEGA PORTFOLIA

Organizacija in tehnična izvedba digitalne konference PIConf 2020

Piconf 2020 Zoom

POTREBE STRANKE

Mednarodna konferenca PIConf – Pegaso International Conference je bila lani organizirana prvič, in sicer na Malti, v naših rokah je bila izvedba spletne strani ter tehnična izvedba sistema oddaje in recenzije konferenčnih prispevkov. Ker je bila konferenca zelo uspešna in zelo obiskana, jo je stranka želela ponoviti tudi letos, a izvedba v živo na Malti tokrat žal ni bila mogoča zaradi nepredvidljive situacije s Covid-19.

NAŠ PRISTOP

Za konferenco smo ponovno izdelali spletno stran, vodili sistem registracije, oddaje in recenzije konferenčnih prispevkov. Poleg tega pa smo pripravili tudi online izvedbo obeh konferenčnih dni: panele z govorniki ter udeleženci z vsega sveta, ter vrsto vzporednih sekcij, na katerih so udeleženci predstavljali svoje konferenčne prispevke.
Integrirali smo tudi plačilni modul, preko katerega so udeleženci plačevali stroške udeležbe na konferenci.
Vstopna točka v vse dogodke je bila spletna stran, kjer so bile na voljo vse različne povezave, ki so vodile do posameznih sob, skupaj z informacijami o govornikih ter udeležencih.
Vse panele ter sekcije smo izvedli v konferenčnem sistemu Zoom, ki se da odlično uporabiti za izvedbo tovrstnih dogodkov.
Konference se je skupno udeležilo blizu 150 udeležencev z vsega sveta.

Vstopna točka v posamezne virtualne sobe:

Piconf 2020

Galerija slik s konference:

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

WP Elevation badge
High Ticket Sales Funnel badge
Care plans badge
DERMOL Digital Business Solutions