IZ NAŠEGA PORTFOLIA

Spletna stran CSIG Taranto, Italija

csig for portfolio

POTREBE
Stranka nas je kontaktirala, ker je potrebovala spletno stran in spletno prisotnost zaradi sodelovanja v mednarodnem raziskovalnem projektu, financiranem s strani Evropske Unije: Vključevanje Romov in migrantov v šole.
Center za pravno informacijske študije iz Taranta v Italiji (CSIG Taranto) deluje kot nevladna organizacija in je vključen v mrežo sorodnih centrov CSIG Italija.
Izvaja raziskave na področju novih tehnologij in njihovega vpliva na življenje in družbo ter se predvsem ukvarja z vlogo tehnologije v sodobni družbi.
Veliko dela tudi na pravu, povezanem z informacijskimi tehnologijami ter priseljenci. Dolga leta se je ukvarjal s primeri, povezanimi s človekovimi pravicami, informacijami, tehnologijo, e-učenjem in družbenim mreženjem.
Spletna stran je morala predstavljati vsa ta področja, še posebej pa področji informacijske tehnologije ter priseljevanja.

NAŠ PRISTOP
Glavni področji delovanja CSIG Taranto sta dve (informacijske tehnologije in človekove pravice), zato smo se odločili za dizajn, primeren za oba namena.
Za vse zaposlene smo v okviru projekta postavili tudi nove naslove elektronske pošte, saj so imeli pred tem projektom vsi različne (Gmail, Yahoo & podobno), kar ni izgledalo profesionalno.
V celoti smo prevzeli skrb za spletno stran in v skladu s strankinimi željami osvežujemo tudi vsebino.
Za enostavno upravljanje s stranjo smo uporabili sistem za upravljanje z vsebino (CMS) WordPress.

REZULTATI
CSIG Taranto ima prvič svojo lastno spletno stran, na kateri ves čas beležimo rast prometa.
Za stranko delamo še naprej in skrbimo za spletno stran ter osvežujemo njeno vsebino, za ves čas trajanja evropskega projekta.

Oglejte si spletno stran CSIG Taranto, Italija

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

High Ticket Sales Funnel badge
WP Elevation badge
Care plans badge
DERMOL Digital Business Solutions
Scroll to Top