IZ NAŠEGA PORTFOLIA

Spletna stran Ločitev.si

Ločitev.si

POTREBE STRANKE

Stranka se je obrnila na nas, da bi ji izdelali spletno stran in spletno trgovino za njihov novi projekt: E-knjigo oziroma E-vodič skozi ločitev.

E-vodič ljudem pomaga z nasveti in opisuje postopke, kako se skozi ločitev prebiti kar najbolje in z najmanj stresa. V okviru projekta bo potrebno pripraviti tudi prelom E-vodiča ter pripraviti digitalno strategijo trženja E-vodiča.

Spletna stran in spletna trgovina morata biti izdelani v slovenskem jeziku.

NAŠA REŠITEV

Pričeli smo z raziskavo ključnih besed, da bi prepoznali najpomembnejše ključne besede za SEO. Nato smo na domeni Ločitev.si postavili pristajalno stran, na poddomeni Trgovina.ločitev.si pa še spletno trgovino. Delitev na pristajalno stran ter na trgovino je bila zahteva DIH, saj je bil projekt izdelan s subvencijo Slovenskega podjetniškega sklada. Spletna trgovina prodaja tri različne pakete: poleg samostojnega E-vodiča lahko ljudje kupijo tudi dva dodatna paketa – enega z dodanimi detektivskimi urami ter drugega z detektivskimi ter odvetniškimi urami.

Zasnova je primerna tako za moške kot za ženske, saj je E-vodič namenjen vsem. Naročnik je pripravil vsebino knjige (besedilo, slike,…); pri nas pa smo knjigo oblikovali ter pripravili tudi celotno digitalno strategijo za lansiranje knjige.

Za spletno stran in spletno trgovino smo uporabili sistem WordPress.

Stranka bo v nadaljevanju za svojo spletno stran in trgovino skrbela sama.

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

High Ticket Sales Funnel badge
WP Elevation badge
Care plans badge
DERMOL Digital Business Solutions
Scroll to Top