IZ NAŠEGA PORTFOLIA

Spletna učilnica Elearning CiSoTRA

elearning cisotra portfolio item

POTREBE

Naša obstoječa stranka se je na nas obrnila z željo, da ji zgradimo spletno oz. e-učilnico za projekt, za katerega smo jim pred časom že zgradili predstavitveno spletno stran. Gre za projekt, financiran s strani EU, ki se imenuje CiSoTRA – Civilna družba in socialno vključevanje mladoletnikov brez spremstva ob prehodu v odraslost – vloga učečih se skupnosti.

Spletna učilnica mora vsebovati različne materiale, gradiva ter tečaje, ki so nastajali znotraj trajanja projekta. Stranka je imela tudi obsežen spisek zahtev, kaj vse mora spletna učilnica omogočati.

Študenti bodo za uspešno zaključene predmete prejeli evropske kreditne točke (ECTS), podelila jih bo Pegaso Online University iz Neaplja – Italije. Zaradi tega se je precej zahtev nanašalo na natančno spremljanje uspešnosti študentov, kar bo univerza potrebovala za podelitev točk in certifikatov.

Spletna učilnica je morala biti zgrajena v angleškem jeziku.

NAŠ PRISTOP

Spletna učilnica je sestavljena iz raznih predmetov oziroma tečajev. V učilnico smo integrirali razne rešitve: zaščiten dostop – le za prijavljene študente, postopno oz. tedensko spuščanje vsebine predmetov, kvize, “gamification”, forum, certifikate, popoln nadzor nad napredkom posameznih študentov.

Spletno stran smo postavili na platformi WordPress, za učilnico pa smo uporabili sistem LearnDash, ki omogoča uresničitev vseh prej naštetih zahtev stranke.

V učilnici bomo tudi v nadaljevanju skrbeli tako za tehnični, kot tudi za vsebinski del. Predvsem pa bomo v sodelovanju z univerzo Pegaso skrbeli za natančno evidenco opravljenih obveznosti, da bodo študenti lahko prejeli prislužene evropske kreditne točke (ECTS).

Oglejte si spletno učilnico Elearning CiSoTRA

Vam lahko pomagamo?

Z veseljem se lotimo gradnje vaše spletne prisotnosti.

WP Elevation badge
High Ticket Sales Funnel badge
Care plans badge
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!